(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
DOMÁCÍ TATARKA
Potřebné ingredience
1 vanička brněnky-majonézy, 2 střední zavařené okurky, malá cibule, trošku mléka, sůl, pepř.
Postup přípravy
Do misky si vyklopíme brněnku-majonézu, nastrouháme 2 okurky, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a trošku rozředíme mlékem. (Aby nebyla tatarka moc hustá). Podle každého strávníka a jak to má každý rád Já mám raději hustou tatarku.
Příjemnou dobrou chut.
Příjemnou dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blabo51
(upraveno)
27. 7. 2012, 9:36
To znám, já když je potřeba, tak ředím nálevem z okurek.
lenasek235
(upraveno)
27. 7. 2012, 7:41
já nechci rýpet ale co je to za domácí tatarku když je to z kupované majonézy?mi doma taky děláme tatarku ale z domácí majonézy jinak chválím recept jen by se asi neměl jmenovat domácí ......
HedvikaSibyla
(upraveno)
11. 9. 2012, 17:40
@lenasek235
Přesně tak. Na co kupovat majonézu, když se dá vše udělat doma. Lépší a levnější. Dělám tatarku opravdu doma - mám v receptech.
Alla
(upraveno)
25. 7. 2012, 14:15
ještě chybí jablko a kousek té cibulky nastrouhat,zbytek pokrájet.Já jí dělám do zakysky a to přidávám hořčici a worcestr
kachena
(upraveno)
27. 7. 2012, 7:51
@Alla
Alenko, že Vy to tak děláte, neznamená,že v tomto receptu to chybí..tímto stylem by asi chybělo každému něco jiného, nemyslíte?
Alla
(upraveno)
11. 9. 2012, 17:16
@kachena
jasně,každý recept je jiný,není člověk ten aby se zavděčil lidem všem